Activiteiten3 t/m 25 november, za. en zon. van 13 - 17 uur
Waar de natuur een huis ontmoet

Waar de natuur een huis ontmoet, daar is de tuin. In mijn werk als kunstenaar en tuinvrouw onderzoek ik deze ontmoeting. Mensen geven vorm aan hun (nabije) omgeving en de natuur groeit hier weer doorheen. Wie beïnvloedt wie?

Er is een speels geheel te zien van grote tekeningen, dagelijkse kunstwerken (365 pentekeningen, 365 aquarellen), schilderijen op glas, een onbevattelijk schilderij en objecten van gejut materiaal. Kunstkapel Notre Dame Des Arts is een galerie in de kapel van voormalig klooster de Refter te Ubbergen. Na inmiddels 6 jaar woonachtig te zijn in deze woon-werkgemeenschap, ga ik nu in de kapel exposeren.

Waar?
Kunstkapel Notre Dame Des Arts
Rijksstraatweg 37, Ubbergen

Rozemarijn Oosthoek, kunstenaar en tuinvrouw


Zaterdag 24 november, 9.00 - 17.00 uur
Geen-poespas-dagen, Rozenkwekerij De Bierkreek, IJzendijke

Zaterdag 24 november is weer een tolvrije zaterdag voor de Westerscheldetunnel. Dus, wanneer u 'van de overkant' naar Zeeuws-Vlaanderen komt, bespaart u hiermee € 10,- voor een retour. Rozenkwekerij de Bierkreek laat deze dag samen vallen met de 'Geen-Poespas-Dagen'. Eerlijk is eerlijk: wij willen graag ruimte maken op het containerveld voor ons nieuwe assortiment. Voor u dé kans om tegen aantrekkelijk tarief de laatste zeldzame tuinrozen op pot te scoren. Elke tweede roos is gratis; u betaalt de duurste van de twee. Dit aanbod geldt alleen nog voor deze zaterdag! Het najaar is een uitstekende tijd om te planten. De grond is lekker warm, waardoor de planten nog tijd hebben om te wortelen voordat de winter begint.

Rozenkwekerij de Bierkreek, Zevenhofstedenstraat 9, 4515 RK IJzendijke, 06-12905085, info@bierkreek.nl, www.bierkreek.nl